Portrait of Uncle Sam

Digg is terug! en we zijn op zoek naar talent!

Zin om mee te werken? Lees dan zeker even de profielen hieronder.


Recensent Movie/Music
Voor de vernieuwde Digg* zijn we op zoek naar recensenten voor film, muziek, en gigs en eventueel een eindredacteur voor ieder van deze categorieën. Dus heb je een scherpe pen en ben je voldoende kritisch om een film of cd grondig onder de loep te nemen, aarzel dan niet en stuur een proefrecensie in en wie weet staat je bespreking binnenkort op deze site!
Opgelet het gaat hier om een vrijwillige bijdrage en we kunnen je hier dus niet voor betalen. Wat je wel kan verwachten is eeuwige roem, af en toe een gratis concertkaartje, filmticket, promo CD-tje,…
Stuur een mailtje naar [email protected] als u zich kandidaat wilt stellen voor deze leuke functie! Of stuur een proefrecensie in via ons recensieformulier.

 

Redacteur Music
Digg* Music staat niet alleen garant voor het aanprijzen van de meest essentiële releases op muziekgebied, we proberen onze bezoekers ook op de hoogte te houden van de belangrijkste nieuwsfeiten en ontwikkelingen in muziekland. Studio-, release- en live-nieuws, belangrijke line-up wissels en alles wat maar enigszins een beetje met muziek te maken heeft, vind u op onze site terug.
Daarom zoeken we iemand die op een dagelijkse basis onze nieuwsberichten up-to-date wil houden.
De vrouw/man die we zoeken, is zelf actief of passief passioneel met muziek bezig , kan in enkele zinnen de essentie van een nieuwsfeit weergeven en heeft genoeg humor in de pen om sommige berichten een humoristische draai te geven.
Een verloning zit er – net zoals voor ons allemaal – niet in, maar we bieden u wel de kans om u te laten gelden op een van de leukste en snelst groeiende muzieksites van ons taalgebied.
Stuur een mailtje naar [email protected] als u zich kandidaat wilt stellen voor deze leuke functie! Of stuur een proefrecensie in via ons recensieformulier.

 

Redacteur Movie
Digg* Movie staat niet alleen garant voor het aanprijzen van de meest essentiële releases op filmgebied, we proberen onze bezoekers ook op de hoogte te houden van de belangrijkste nieuwsfeiten en ontwikkelingen in filmland.
In dat verband zoeken we iemand die dagelijks – een halfuurtje per dag zou ruimschoots moeten volstaan – onze nieuwsberichten wil up-to-date houden. Darbij denken we niet meteen aan roddels over het privéleven van de sterren (onze roddeltante Plop verricht op dat gebied baanbrekend werk), maar aan een klaar en duidelijke berichtgeving over castingnieuws en nieuwe filmprojecten
De vrouw/man die we zoeken, is een ware cinefiel , heeft geen moeite om pakweg Orlando Bloom uit Brad Pitt te herkennen, kan in enkele zinnen de essentie van een nieuwsfeit weergeven en heeft genoeg humor in de pen om sommige berichten een humoristische draai te geven.
Een verloning zit er – net zoals voor ons allemaal – niet in, maar we bieden u wel de kans om u te laten gelden op een van de leukste en snelst groeiende filmsites van ons taalgebied.
Stuur een mailtje naar [email protected] als u zich kandidaat wilt stellen voor deze leuke functie! Of stuur een proefrecensie in via ons recensieformulier.