home muziek besprekingen film besprekingen concert besprekingen evenementen sites forum nieuws zoeken
TELEX
De voorlopige affiche van Pukkelpop 2011 blijkt bijzonder gesmaakt te worden. De ticketverkoop nam een superstraffe start met de uitverkoop van de dagtickets voor de openingsdag met o.a. Foo Fighters tot gevolg. Ook de andere dagtickets en de combi-tickets vliegen de deur uit. Wie nog niet beslist heeft kan dat nu misschien doen, want we lossen vandaag nieuwe namen voor jullie favoriete festival. Ook hebben we een belangrijke wijziging mee te delen.

The Offspring verhuist!

De ouwe getrouwe Pukkelpopvrienden van The Offspring verschuiven van vrijdag 19 naar zaterdag 20 augustus. De band speelt op de main stage tussen nationale indietrots dEUS en het exclusieve feestgedruis van Duck Sauce, het dj-duo Armand Van Helden en A-Trak.

Nieuwe namen!

ZATERDAG
Op zaterdag wordt het ook druk dansen op de allereerste live passage van Fake Blood in ons land, de indrukwekkende 'beats 'n' cubes' van Etienne de Crécy, de donkere dreun van Matthew Dear en zijn live band en het frisse geluid van Azari & III. Verder doen Highbloo en de Partyharders Squad de Boiler Room opnieuw daveren. De indiekids kunnen zich diezelfde dag verheugen op de komst van The Kills, Twin Shadow, Crystal Fighters, Fucked Up, Creep en The Maine. Verder ontdekken we live volop de pop in Das Pop

VRIJDAG
Vrijdag verwachten de recht uit het hart gerukte metal van Within Temptation op de Main Stage. De Dance Hall mag zich verwachten aan de allereerste live show op Belgische bodem van Sub Focus en verwelkomt opnieuw de hotste Britse mc van het moment: Tinie Tempah. En onze Eurosong inzending zou best eens komen kijken naar Beardyman om te weten wat beatboxen nu echt is! Ook Gomez, Cults, Cage The Elephant, Esben And The Witch, Suuns, The Avett Brothers, Alex Winston en Morning Parade dingen vrijdag om jullie aandacht! Uit eigen streek: Zornik! En we zijn ook zeer verheugd dat School Is Cool Pukkelpop uitkoos om hun debuut voor het eerst aan jullie voor te stellen.

DONDERDAG
De openingsdag van Pukkelpop krijgt er ook enkele nieuwe namen bij. Op donderdag zien we o.a. rijzende dubstep-ster Katy B, hiphopper Wiz Khalifa, de electrofunkateers van Chromeo en de dance-furie Yelle in de Dance Hall. Panic! At The Disco, The Wombats, The Hickey Underworld (mét nieuw werk!), Friendly Fires en Battles zorgen dat uw hartslag op het Pukkelpop tempo blijft slaan. En vergeet volgende nieuwe bands niet te ontdekken: The Sound Of Arrows, Veara, Wolf Gang, Kurt Vile & The Violators, The Black Pacific en The Pains Of Being Pure At Heart! U weze gewaarschuwd.

En de pret kan nog niet op, want in de loop van de volgende weken volgen nog meer namen!

bron: www.pukkelpop.be

  

Jawel, de indrukwekkende Pukkelpop affiche van donderdag 18 augustus met o.a. Foo Fighters, Thirty Seconds To Mars, Paul Kalkbrenner en veel meer heeft het zomergevoel blijkbaar serieus aangewakkerd! De dagtickets voor donderdag 18 augustus zijn dan ook allemaal uitverkocht. Er zijn vanaf nu enkel nog Pukkelpop combi-tickets en dagtickets voor vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus te verkrijgen. 
Tickets vind je hier online en via Proximus Go for Music. Dagtickets kosten 79 euro, combi-tickets 155 euro (exclusief servicekosten).

De verkoop gaat hard, dus wie er nog bij wil zijn twijfelt best niet langer.

Koop zeker geen tickets van derden over. Alle tickets zijn op naam en niet overdraagbaar. Dit gebeurt om de zwarthandel in tickets tegen te gaan.
Net als vorig jaar zal aan de festivalingang gewerkt worden met een omruilkassa. Meer info hierover volgt in de maand juni op de website.

bron: www.pukkelpop.be

  

INTERPOL, ROGER DALTREY performs THE WHO'S TOMMY, 2MANYDJS live, ARSENAL, O.M.D., GOGOL BORDELLO, DAAN simple, THE SUBS, SHARON JONES & THE DAP KINGS, NORTH MISSISSIPPI ALLSTARS DUO
 

Zelden waren we zo trots als nu we deze nieuwe namen mogen aankondigen. Een van de beste en coolste bands van de laatste 10 jaar, een absolute legende die een mijlpaal integraal speelt, de 2 populairste Belgische acts van de laatste jaren, new wave en gypsy punk helden, nog meer Belgische toppers, en soul- en roots delicatessen voor de fijnproevers. We denken niet te overdrijven als we stellen dat dit één van de mooiste en veelzijdigste edities van de Lokerse Feesten wordt.
 
De voorverkoop voor 6 augustus (Sharon Jones, Interpol, Arsenal) start meteen (13 mei), de voorverkoop voor 30 juli (Daan Simple, Roger Daltrey, OMD) start nu maandagochtend, 16 mei om 9 uur, en die voor 4 augustus (Gogol Bordello, 2manydjslive) start zodra het programma voor die dag volledig bekend is.

bron: www.lokersefeesten.be
 

  

Pukkelpoppers,

Klaar voor jullie feestje van het jaar? Heel wat Pukkelpop fans hebben de voorbije dagen in elk geval niet getwijfeld en verzekerden een plaatsje op hun favoriete weide. De ticketverkoop nam een mooie start. Laat je dus niet verrassen, want het bordje met de gevleugelde woorden“uitverkocht” zou wel eens sneller dan verwacht kunnen opduiken. Zeker mensen die een dagticket willen kopen raden we aan om niet te lang te wachten.

Tickets zijn hier te koop en via Proximus Go for Music. 
Voor een dagkaart betaal je 79 euro (excl reservatiekosten). Een combi ticket kost 155 euro (excl reservatiekosten). 
Opgelet: je kan dit jaar enkel online tickets kopen. Er zijn geen tickets in voorverkooppunten te krijgen.

Hier vind je alvast een stevige greep uit het aanbod voor 2011.

Verder zijn we bijzonder trots dat de Pukkelpop Facebook page de kaap van 100.000 fans heeft overschreden. Word fan en blijf als eerste op de hoogte van alle Pukkelpop nieuws! De officiële Pukkelpop Page vind je hier:http://www.facebook.com/pukkelpop

www.pukkelpop.be

  
Het duurzame rock & dance festival Vestrock vindt plaats op 4 juni 2011 op een mooie locatie op het eiland in de Buitenvest van Hulst. Hulst is de meest Vlaamse stad van Nederland, maar een paar kilometers over de Nederlandse grens.

Thema van het festival is een culturele verbroedering tussen Nederland en Belgie, en dat zie je terug in de line up. Belgische helden als Triggerfinger, Goose, Shameboy, The Black Box Revelation en Suarez gaan dit stukje Zeeuws Vlaanderen laten daveren, met versterking van Nederlandse acts als Racoon, Krach, Ilanois en Noblesse. En dat allemaal gepresenteerd door VJ Sofie Engelen.

VESTROCK is daarnaast het podium voor een kunstmanifestatie (met als thema duurzaamheid van zowel Nederlandse als Belgische kunstenaars) en dit jaar voor het eerst, in samenwerking met de Universiteit Gent, is het prachtige Duvel Droomschip het decor van een VESTROCK UNIVERSITY met lezingen van wetenschappers en vooraanstaande sprekers over duurzaamheid en klimaatverandering. Op het festivalterrein en gratis toegankelijk voor de festivalbezoekers. Onder andere met professor Marc van Montagu van de Universiteit Gent, die vertelt over duurzame landbouw. Maar ook met professor Arnold van Huis van de universiteit in Wageningen, die uiteen zal zetten waarom insecten het voedsel van de toekomst zijn (inclusief een voorproefje).

Info & Tickets: www.vestrock.be   
Pukkelpoppers zijn blijkbaar enorm hongerige beesten. Zo staat het internet al weken vol wensen en vergezochte voorspellingen voor Pukkelpop 2011. Maar vandaag is het eindelijk zover. The heat is on! Hier zijn de eerste officiële namen met o.a. Foo Fighters, Eminem en dEUS.

De Pukkelpop kaart is al bijna voor de helft ingekleurd! Uiteraard volgen er in de loop van de komende weken nog veel meer nieuwe namen.

TICKETS

Woensdag 27 april om 11u start de voorverkoop. Let op want er worden geen papieren tickets meer verkocht via de gebruikelijke voorverkooppunten. Enkel online kan je je Pukkelpop 2011 kaartje aanschaffen. Je bestelt je e-ticket via www.pukkelpop.be en via Proximus Go for Music op www.proximusgoformusic.be. Een combiticket kost 155 euro en voor een dagticket betaal je 79 euro (excl reservatiekosten) Alle prijzen zijn inclusief gratis camping en openbaar vervoer. www.pukkelpop.be

  
dunk!festival pakt uit met een eigen record label: dunk!records.

De eerste release is gepland op 23 april, de tweede dag van dunk!festival.
Kokomo (Duisburg, Duitsland) komt die dag zelf "If Wolves" voorstellen en bewijst nogmaals dat instrumentale muziek helemaal niet saai hoeft te zijn.
Na een eerste passage langs het dunk!podium vorig jaar, toen ze te kampen hadden met technische problemen, staan ze er nu terug met een nieuw album en hopelijk deze keer zonder problemen. Ondanks die problemen was het publiek toch enthousiast over de wall of sound die tussen de stiltes in het publiek gestuwd werd. Met "If Wolves" kan je je terug verwachten aan een wall of sound maar het zal deze keer eerder een metersdikke, ruwe kasteelmuur zijn, zonder gaten.
 
Het is niet nodig om een ellenlange tekst te verzinnen met adjectieven als 'hartverscheurend', 'melancholisch', 'fascinerend', 'energiek', en ga zo maar door, want de beste manier om muziek te ontdekken blijft nog steeds het beluisteren ervan. Luister dus alvast naar een paar nummers en laat je volledig gaan op dunkrecords.be.

dunk!festival vindt plaats van vrijdag 22 april tot zondag 24 april.
www.dunkfestival.be
www.dunkrecords.be   

De organisatie van Suikerrock heeft enkele nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van zaterdag 30/07, die is daarmee compleet:


•TEDDIEDRUM
•SHERMAN
•DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG
•ZORNIK
•HEATHER NOVA
•MOBY
•BASEMENT JAXX (dj set)

www.suikerrock.be

  
AFF kondigt met trots 5 nieuwe namen aan: The Virginmarys (UK), Spokes (UK), Psycho 44 (B), Statue (B) en Oscar & The Wolf (B). AFF vindt plaats op C-Mine in Genk op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus 2011. Toegang is gratis.
  

Met de bekendmaking van o.a. Arsenal, The Subs en Ke$ha is Rock Werchter 2011 helemaal volledig, een overzicht:

THURSDAY
MAIN STAGE

[01:00-02:30] The Chemical Brothers
[22:40-00:20] Linkin Park
[20:45-22:00] Queens of the Stone Age
[19:10-20:10] Anouk
[17:40-18:40] The Hives
[16:25-17:15] Seasick Steve
[15:10-16:00] OFWGKTA

Friday
MAIN STAGE

[01:00-02:00] Arsenal
[23:00-00:30] Kings of Leon
[21:05-22:20] Actic Monkeys
[19:30-20:30] The National
[17:55-18:55] White Lies
[16:20-17:20] Triggerfinger
[14:50-15:50] My Chemical Romance
[13:20-14:20] Mona

Saturday
MAIN STAGE

[23:30-01:00] Coldplay
[21:35-22:50] Portishead
[19:40-20:55] PJ Harvey
[18:00-19:00] Elbow
[16:25-17:25] Bruno Mars
[14:50-15:50] The Gaslight Anthem
[13:20-14:20] Rival Sons

Sunday
MAIN STAGE

[00:15-01:55] The Black Eyed Peas
[22:55-23:55] A-Trak
[20:50-22:50] Iron Maiden
[18:55-19:55] Grinderman
[17:20-18:20] Kaiser Chiefs
[15:50-16:50] Kasabian
[14:20-15:20] Social Distortion
[13:00-13:50] All Time Low

THURSDAY
PYRAMID MARQUEE

[01:00-02:10] Hurts
[23:00-00:15] Beady Eye
[21:25-22:25] Eels
[19:50-20:50] James Blake
[18:15-19:15] Aloe Blacc
[16:45-17:45] TV on the Radio
[15:30-16:20] Warpaint

Friday
PYRAMID MARQUEE

[00:35-01:35] The Subs
[22:45-00:00] Goose
[21:10-22:10] Chase and Status
[19:35-20:35] Ozark Henry
[18:00-19:00] Jimmy Eat World
[16:25-17:25] Ke$ha
[15:00-15:50] Lissie
[13:35-14:25] Grouplove

Saturday
PYRAMID MARQUEE

[23:15-00:45] Underworld
[21:40-22:40] Magnetic Man
[20:05-21:05] Selah Sue
[18:35-19:35] Bright Eyes
[17:05-18:05] I Blame Coco
[15:45-16:35] Jenny and Johnny
[14:30-15:15] The Pretty Reckless
[13:20-14:00] Evaline

Sunday
PYRAMID MARQUEE

[23:35-00:45] Digitalism
[21:55-22:55] Robyn
[20:15-21:15] Fleet Foxes
[18:40-19:40] Brandon Flowers
[17-05:18-05] Two Door Cinema Club
[15:35-16:35] Tame Impala
[14:25-15:05] The Vaccines
[13:15-13:55] Everything Everything

  

10 vorige  10 volgende
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) (16) (17) (18) (19) (20) (21) (22) (23) (24) (25) (26) (27) (28) (29) (30) (31) (32) (33) (34) (35) (36) (37) (38) (39) (40) (41) (42) (43) (44) (45) (46) (47) (48) (49) (50) (51) (52) (53) (54) (55) (56) (57) (58) (59) (60) (61) (62) (63) (64) (65) (66) (67) (68) (69) (70) (71) (72) (73) (74) (75) (76) (77) (78) (79) (80) (81) (82) (83) (84) (85) (86) (87) (88) (89) (90) (91) (92) (93) (94) (95) (96) (97) (98) (99) (100) (101) (102) (103) (104) (105) (106) (107) (108) (109) (110) (111) (112) (113) (114) (115) (116) (117) (118) (119) (120) (121) (122) (123) (124) (125) (126) (127) (128) (129) (130) (131) (132) (133) (134) (135) (136) (137) (138) (139) (140) (141) (142) (143) (144) (145) (146) (147) (148) (149) (150) (151) (152) (153) (154) (155) (156) (157) (158) (159) (160) (161) (162) (163) (164) (165) (166) (167) (168) (169) (170) (171) (172) (173) (174) (175) (176) (177) (178) (179) (180) (181) (182) (183) (184) (185) (186)

© Copyright Digg*    Contact*    Redactie*    About Digg*    Privacy*    Adverteren*    Webdesign* by T-Kila & Lemon8...
eXTReMe Tracker
cached on 31.08.2014 10:17:26  Page generated in 0.0534 seconds.